måndag 19 december 2011

Ledighet

gör något konstigt med en. Igår till exempel sov jag till klockan 8.58! Sen gjorde vi inte så mycket "vettigt" på hela dagen - turistade lite och köpte härrrligt ullgarn 8-10 kilo tror jag att det blir. Ska bli nya alster till nästa års julmarknad. Det gäller att man har framförhållning :c)

Känner mig för övrigt vederkvickt efter att ha vilat sedan i fredags och kan nu resa hem för att fira jul. Håll med om att det är trevligt att umgås med folk man tycker om?! Det är ingen mening att plåga vare sig sig själv eller andra. Orkar och vill man inte umgås är det underbart att slippa. Trist att J&J inte kommer i år men det är helt naturligt att de stannar hos farmor och farfar med barnen. Traditionell uppesittarkväll med Bingolotto på fredag, julafton med "gänget" hos M&M, bio på juldagen och annandagen hos grannarna i Nybyn. Kan det bli bättre?

Ja förstås - vi hade ju tänkt att resa till Steigen till nyår men ställde in den resan. Vi har ju en alldeles egen camping där. Det hade varit det ultimata - fler goda vänner att umgås med. Nu får vi hitta på något annat. Och i år ska vi ha vårt dyra, tjocka Leni toapapper utan att någon kommenterar detta :)

Inga kommentarer: