söndag 3 maj 2009

Under ytan händer det saker.

Vilket bilden på morgonens promenad är ett bevis för. Bilden visar tydligt att någon har haft sex här. Ni som tror att det grodyngel har fel - det är myggor som älskat varandra intensivt. Vi kommer att få svida för det! Sex ÄR inte alltid bra.

Också på andra platser händer det saker under ytan. Saker som inte alltid blir det man trodde att de skulle bli. Vem trodde väl att Ejendal skulle lysa med sin frånvaro så länge. Undrar vad som händer under ytan där? Och så undrar jag vad som hänt med A-J? Är det nån som hört nåt? Jag har skrivit så förut och jag tjatar väl på om det: När det gäller hjärnskador händer det mesta under ytan. Jag vill att det ska gå bra för honom och hoppas innerligt att han tillhör den promillen som klarar en sån smäll utan större problem.

Och när man vandrar i skogen, särskilt på långa promenader, händer det alltid saker under ytan. Saker man inte har en aning om och skulle man ändå ana nåt är det inte det som händer. Känn på den ni! "TÖRNEROS till Svensktoppen" (och förresten Kjell: Varför köper inte du den nya CDn?).

Inga kommentarer: